SuomeksiEnglanniksi
Historia

45 vuotta pohjoista elintarviketutkimusta Turun yliopistossa

Kallio Heikki, Metsämarttila Annika (toim.)

Turun yliopiston elintarvikekemian oppiaineen perusti vuonna 1970 apulaisprofessori Reino R. Linko. Yksikkö on läpi vuosien ollut Pohjolan luonnonvarojen elintarvikekemiallisen tutkimuksen ja opetuksen keskittymä. Nyt laboratorio on elintarvikekemian ja elintarvikekehityksen tieteenalojen kolmen professorin kansainvälinen vaikuttaja. Laitokselta valmistuneet 60 tohtoria ja yli 200 maisteria ovat sijoittuneet monipuolisesti niin akateemiseen maailmaan kuin liike-elämän ja teollisuuden palvelukseen sekä erilaisiin yhteiskunnan valvonta- ja ohjaustehtäviin. Tulevia elintarvikekemian maistereita ja filosofian tohtoreita sekä elintarvikekehityksen diplomi-insinöörejä ja tekniikan tohtoreita tarvitaan niin kotimaassa kuin kansainvälisissä tehtävissä.

Tuotenumero:9789512961054
Ulkoasu:nid.
Tekijä:Kallio Heikki, Metsämarttila Annika (toim.)
Laajuus:280 s.
ISBN:9789512961054
Julkaisuvuosi:2015
Sarja:Biokemian laitos, elintarvikekemia
55,00 €
(sis. ALV 10%)


50,00 €
(ALV 0%)
Määrä: kpl